Nagelbijt Arrangement


Nagelbijten is een vervelende gewoonte, waar je maar moeilijk vanaf komt. Kunstnagels kunnen u hierbij helpen.

Om u in de goede richting te leiden om van het nagelbijten af te komen, heb ik een speciaal Nagelbijt arrangement samengesteld. Het vergt wel enige doorzettingsvermogen!

 

Afspraak 1 (week 1)

U komt langs voor uw eerste afspraak. Er wordt een set kunstnagels gezet met naar keuze: kleur of glitter. De nagels worden kort gehouden, omdat u niet gewend bent aan lange nagels. U krijgt een flesje nagelriemolie mee naar huis. Hiermee dient u uw nagelriemen minimaal 1x per dag in te smeren om ze soepel te houden.

 

Afspraak 2 (week 2)

U komt langs voor een controle. We bespreken hoe het gaat en uw nagels worden gecontroleerd. Eventuele luchtrandjes worden weg gevijld en afgebroken nagels worden gerepareerd.

 

Afspraak 3 (week 3)

2 weken na het opzetten van de set kunstnagels worden ze na behandeld. De nagels worden weer mooi in vorm gevijld en bijgevuld. Dit gebeurd de eerste paar afspraken steeds na 2 weken, omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien. Door ze eerst goed bij te houden, behoedt u om te gaan bijten en peuteren.

 

Afspraak 4 (week 5)

2 weken na de eerste nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. De nagels worden weer mooi in vorm gevijld en een stukje ingekort.

 

Afspraak 5 (week 7)

2 weken na de tweede nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. U kunt uiteraard wisselen van opzet, Glitters of kleur.

 

Afspraak 6 ( week 10)

3 weken na de laatste nabehandeling vind de laatste afspraak van het arrangement plaats. De nagels worden voor de laatste keer na behandeld.

 

Na afloop kunnen we weer een afspraak maken om de nagels na 3 weken op te laten vullen of u kunt de nagels dan laten verwijderen. Indien u de nagels laat verwijderen moet u er zeker van zijn dat u van uw nagels afblijft, anders zou het zonde zijn van het arrangement.